Razpis za objavo članka v reviji Panika

Po treh letih mirovanja je čas, da Panika spet zaživi na papirju. Da, objavljamo razpis za objavo članka v reviji Panika, tokrat spet v tiskani obliki.

V današnjem času je vedno več tehnologije, vedno več se dogaja tudi na spletu. Seveda pa tak tehnološki napredek terja posledice pri ljudeh, bolj specifično pri njihovem duševnem zdravju. Uredništvo revije meni, da bi bilo potrebno temu nameniti več pozornosti, zato je letošnja osrednja tema Cyberpsihologija oz. vpliv tehnologije na duševno zdravje.

Vabimo vas, da poiščete najbolj zanimive ideje in raziščete različne vidike cyperpsihologije in tako prispevate k znanosti! Za revijo lahko napišete strokovni članek na to temo, dobrodošle pa so tudi vse druge vrste člankov in druge oblike prispevkov (bodimo vendar ustvarjalni). Kot vedno pa sprejemamo tudi recenzije knjig ali filmov, ocene raznih dogodkov,  zanimivih predavanj in podobno.

Podrobne napotke glede oblike in samega pisanja strokovnega članka boste dobili na delavnici o pisanju in recenziranju člankov, ki bo 5. aprila. Spremljaj našo FB stran, da boš na tekočem.

Prispevek je prostorsko omejen na 10 000 znakov s presledki.

Rok za oddajo prispevka je 30. april 2019.

Za več informacij nam lahko pišete na revija.panika@gmail.com ali na FB strani Revija Panika, na isti elektronski naslov nam pošljete tudi članke.