Natečaj 2019

 

PAN!KA: NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO PESEM IN ZGODBO

Končno se je končalo izpitno obdobje! Z začetkom novega semestra se odpirajo nove priložnosti in nekaj več časa za prostočasne dejavnosti, tudi za vse ustvarjalke in ustvarjalce med nami.

Prav zato tudi letos revija Panika razpisuje literarni natečaj za NAJBOLJŠO PESEM in NAJBOLJŠO ZGODBO. Letošnja tema je STRES, o kateri bi zagotovo lahko nekaj povedala prav vsaka študentka in prav vsak študent.

Na natečaju lahko sodelujete študentke in študentje iz vseh oddelkov, fakultet in univerz v Sloveniji. Svoje pesmi in zgodbe nam pošljite na elektronski naslov – revija.panika@gmail.com, najkasneje do 18. marca 2019 do polnoči. Vsakdo lahko pošlje po eno pesem ali eno kratko zgodbo, ki ima lahko največ 5500 znakov s presledki (to je približno 2 A4 strani). Vse prispevke bo ocenila strokovna žirija.

Prosimo, da nas ob prijavi opozorite, če oz. kje so bila poslana dela že objavljena (če je možno, prilepite povezavo do medija ali objave ali pa ime medija). Dela, ki so bila predhodno nagrajena, bodo diskvalificirana. Zmagovalkam in zmagovalcem se obetajo lepe nagrade in objava njihovih del na spletni strani revijapanika.si. Več informacij o nagradah in podelitvi za nagrajence izveste kmalu!

Mogoče ravno vi, ki to berete, osvojite nagrado za najboljšo pesem ali kratko zgodbo. Si upate? Mi vas opogumljamo, da poskusite.