Za stekli užitka 2/2

Intervju s Candy – študentko kriminalistične psihologije in spolno delavko v eni izmed izložb amsterdamske Rdeče četrti. V drugem delu se Neža in Mark sprašujeta: Kdaj je začela delati? Kako se je odločila za to delo in kako nanj gleda? Kakšen je protokol, ko si nekdo želi preživeti čas z njo? Z njima je na kratko spregovorila tudi o tem kako izbira stranke, o izkušnjah pri delu s strankami z neobičajnimi fetiši, ter varnosti pri delu.

Za stekli užitka 1/2

Intervju s Candy – študentko kriminalistične psihologije in spolno delavko v eni izmed izložb amsterdamske Rdeče četrti. Študenta psihologija si zadata izziv, da opravita intervju z spolno delavko v Amsterdamu. V prvem delu intervjuja Neža in Mark podata svoje razmišljanje in doživljanje ob iskanju kandidatke.

Uvodnik: Nevroznanost ali Iz-umiti svoje možgane na novo

Zakaj se je pomembno ukvarjati z nevroznanostjo? Zakaj smo ljudje tako spremenljivi? Zakaj sploh pisati o spremenljivosti? In kaj ima vse to skupnega s hrano in našimi prehranjevalnimi navadami? Morda se odgovori na ta vprašanja skrivajo prav v tem članku.